Logo BWR Academie

Trainen in tijden van crisis!

We zijn er allemaal dagelijks mee bezig. Maar opeens veranderde de wereld en zijn veel ruiters op zichzelf aangewezen! Waar we een maand geleden nog bezig waren met de wedstrijden en waar we ons paard naar toe moesten trainen, zijn we nu bezig hoe laat mogen we op stal zijn en hoe doen we alles in de korte tijd die we hebben. 

Niet op elke stal is het zo geregeld, op de ene stal mogen nog wel instructeurs komen en op de andere stal niet. Op de ene stal mag iedereen zelf weten wanneer die komt en op andere stallen zijn roosters gemaakt. Op de ene stal mag je heel de dag rondhangen als je maar afstand houdt van de anderen en op de andere stal mag je maximaal anderhalf uur bezig zijn en dan moet je het terrein weer verlaten. 

Ook het trainen ervaar ik zelf wel anders. Ik was echt bezig met de wedstrijdplanning voor komende zomer en op die manier blijf ik ook altijd erg gemotiveerd om te trainen. Nu de wedstrijden voor een groot gedeelte wegvallen moest ik echt even zoeken naar mijn focus en doelen. 

Meer lezen? Meld je dan aan voor de BWR Academie!

Delen:

Andere artikelen:

De correcte zit

Tijdens het rijden wil je een houding hebben die er goed uit ziet maar ook effectief is.  Een houding waarmee je in perfecte harmonie met

Lees meer »

Doelmatig trainen

Dressuur is voor veel mensen een vage sport. Is het wel een sport? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Er worden duizenden uren besteed aan

Lees meer »

De BWR Academie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *