Logo BWR Academie

Beter Presteren op Wedstrijd 2.0

Beter presteren op wedstrijd

De meest uitgebreide en realistische (mentale) training voor ambitieuze en leergierige dressuurruiters en amazones!

Je bent gek op je paard, je bent best lekker aan het trainen, maar in de ring wil het nog niet helemaal lukken! Je wilt graag plezier hebben met je paard maar je vindt het echt lastig. Je paard reageert op wedstrijd net iets anders en zelf ben je ook net niet helemaal zoals je thuis in de training kunt rijden.

Ruim 10 jaar geleden maakte ik voor Paard&Lifetstyle de online training Beter Presteren op Wedstrijd. Nu heb ik al mijn ervaringen van de afgelopen jaren meegenomen in deze training en is het een must voor de ruiter die graag met plezier wil presteren.

Heb je het welzijn van je paard hoog in het vaandel staan? Wil jij op een fijne manier met je paard samenwerken? Wil jij de baas worden over je eigen focus en gedachten? Lees dan zeker verder!

Welkom bij Beter Presteren op Wedstrijd 2.0

Presteren met plezier maakt de samenwerking met je paard nog harmonieuzer!

Past dit bij jou?

Beter Presteren op Wedstrijd 2.0

Doe dan mee met Beter Presteren op Wedstrijd 2.0

De online training bestaat uit 10 super inspirerende modules!

  1. Motivatie en inspiratie; wat is je drijfveer?
  2. Wat moet je weten over het trainen van jezelf en van je paard?
  3.  Hoe ga je om met belemmeringen bij jezelf of bij je paard?
  4. Hoe stel je doelen die realistisch en haalbaar zijn?
  5. Hoe leer je de best mogelijke proef rijden?
  6. Hoe zorg je dat je blijft ademen tijdens het trainen en je proef?
  7. Hoe werk je aan je zelfvertrouwen en zelfreflectie?
  8. Op welke manier leer jij een goede focus houden?
  9. Hoe maak je een wedstrijdplan?
  10. Hoe pas je alles toe in de praktijk?
bwr-academie-paarden-nowwhat

"Beter Presteren op Wedstrijd is een uitgebreid online traject waarbij ik je van A tot Z bij de hand meeneem in alle facetten van presteren met plezier"

Malene Nootenboom

Founder Bewust Wedstrijd Rijden en BWR Academie

"Stress? Spanning? Onredelijk worden? Daar heb ik jou voor! Je zet me elke keer weer terug in de realiteit waar ik kan genieten!

Wat krijg je allemaal?

De online training Beter Presteren op Wedstrijd 2.0 is voor de ambitieuze en leergierige ruiter die all-in wil gaan voor persoonlijke ontwikkeling en progressie met je paard. Voor de paardenlover die beseft dat plezier en progressie samen kunnen gaan!

Dit krijg je in de training

De try-out gaat 1 februari 2024 van start! 

Normaal: € 249,95

Nu: € 197,00

Veelgestelde vragen

Misschien heb je vragen over Beter Presteren op Wedstrijd? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact op!

De online training is veel meer dan alleen een training voor de wedstrijdruiter. Je leert jezelf en je paard beter kennen! En met de modules over doelen, omgaan met spanning en de mental coaching kan je ook tijdens je baan of in andere omstandigheden gebruiken!

Als je met plezier wilt presteren, in de training of met de wedstrijd, dan ben je van harte welkom om mee te doen met de online training. In sommige modules gaan we aan de slag met trainingsdoelen of maken we een tijdlijn. Deze duren dan iets langer dan bij de ruiter die zelf de beschikking heeft over een paard.

Ben je bang voor je paard, heb je last van spanning, lig je er meer naast dan dat je erop zit of rij je meer buiten de bak dan in de bak? Dat maakt allemaal niet uit. Je gaat je kennis een enorme boost geven en je krijgt genoeg informatie en technieken om je zenuwen te bestrijden!

Het tempo waarin je de training volgt maakt niet uit. De webinars zijn om de module dus het is wel raadzaam om wel wat van de cursus te volgen in de genoemde periodes. Wanneer de cursus binnen de twee jaar nog eens draait kan je de training nog een keer volgen of verder gaan waar je gebleven was.

Deze training is zo uitgebreid, dat kan ik in de les niet tot uiting brengen. In de lessen kan ik je wel helpen om het nog meer naar de praktijk te koppelen.

De webinars zullen voornamelijk op maandag of dinsdag avond plaatsvinden. Je krijgt op tijd een uitnodiging en in de online omgeving staan ze ook vermeld.

Ja natuurlijk! Geef dan bij je bestelling aan dat je dit cadeau wilt geven. We stemmen dan even af of ik rechtstreeks contact opneem met de ontvanger of dat het via de besteller loopt!

Durf jij 100% voor deze stap te gaan?

Keihard aan de slag met jezelf en met je paard!

GA DE UITDAGING AAN EN CLAIM JE PLEK!

Ja, ik ga er helemaal voor! Op naar een sportief en uitdagend jaar met mijn paard!