BWR Bewust Paardrijden

Een uitgebreide training met video's voor alle niveau's

Trainen met je paard kan soms lastig zijn. Jij wilt iets van je paard en je paard begrijpt totaal niet wat je bedoelt. Je paard trekt scheef, reageert niet op je been, stop met lopen als je zijgangen wilt rijden en nageven doet je paard alleen als je gaat uitdraven! 

Hopelijk herken je niet alle punten die ik hier benoem, maar er zit ongetwijfeld iets tussen wat wel herkenbaar is.  Of wellicht kan je het rijtje wel zelf aanvullen met punten waar je tegenaan loopt in de training.

In de online training Bewust Paardrijden vind je meer dan 60 modules met video’s over ongeveer alle onderwerpen die je tegenkomt in de training.

En niet voorgereden door vergevorderde ruiters of amazone’s met paarden die haast geen fouten maken! Nee! Voorgereden door leerlingen van Malene met normale paarden in alle kleuren, soorten en maten. Ongetwijfeld vind je een aantal situaties die heel herkenbaar voor je zijn! En weet je wat? De mogelijkheden om het op te lossen kan je er ook vinden!

Welkom bij de BWR Bewust Paardrijden

Je kunt een paard beter vertellen wat je wel wilt doen, dan een hele training bezig zijn met je paard vertellen wat het allemaal niet mag doen!

Past dit bij jou?

BWR Academie clinic organiseren

Meld je dan aan voor de online training BWR Bewust Paardrijden

De training bestaat uit meer dan 60 super inspirerende modules! Je kunt ervoor kiezen om de gehele training te volgen of kies voor een trainingsgedeelte wat bij jouw situatie past!

Beleren jong paard

Duidelijke video’s over het opleiden van het jonge paard. Van het longeren, hangen en beginnen met rijden tot het verkennen van nieuw terrein en het starten van een proefje!

Opleiden tot en met het Z

Inspirerende video’s over het skala, losrijden, zijgangen aanleren en het oplossen van problemen in de horizontale en verticale balans bij ruiter en paard

Puntjes op de i voor de subtop

De puntje op de i zetten  tijdens de opleiding t/m grandprix niveau. Beginnend bij het begin en doelbewust en doordacht doortrainen naar het hoogste niveau

bwr-academie-paarden-icoon

"In de online training Bewust Paardrijden vind je meer dan 250 inspirerende trainingsvideo's die alle aspecten van de training duidelijk visueel maken!"

Malene Nootenboom

Founder Bewust Wedstrijd Rijden en BWR Academie

"Ik volg nu een aantal maanden de trainingsvideo's van de BWR Academie en ik ben ontzettend enthousiast! De video's zijn ontzettend inspirerend en motiverend! Elke dag kies ik één van de onderwerpen/video's uit om zelf toe te passen wanneer ik ga rijden. Dat geeft mijn training een onwijze boost!

Wat krijg je allemaal?

De online training BWR Bewust Paardrijden is onmisbaar voor de ambitieuze en leergierige ruiter die graag precies weet wat je moet doen, waarvoor je het moet doen én wat het trainingsresultaat moet zijn! 

Je moet daarnaast wel durven om kleine stapjes buiten je comfortzone te doen en je open durven stellen voor een misschien iets andere manier van trainen!

Dit krijg je in de training

Welke trainingen zijn er?

Opleiding jong paard

Bewust Paardrijden

22 modules die is opgebouwd uit minimaal 4 video’s  waaronder:

Van B t/m ZZ Licht

Bewust-paardrijden

22 modules die is opgebouwd uit minimaal 4 video’s  waaronder:

Op naar de Subtop

Bewust-Paardrijden

22 modules die is opgebouwd uit minimaal 4 video’s  waaronder:

Van zadelmak tot GP

Bewust Paardrijden

66 modules die is opgebouwd uit minimaal 4 video’s  waaronder:

Veelgestelde vragen

Misschien heb je vragen over de BWR Database? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact op!

De video’s zin vooral gericht op de training van je paard. Je hoeft zeker geen wedstrijden te rijden om inspiratie uit deze video’s te krijgen!

Zolang jij jezelf wilt ontwikkelen en wilt leren trainen op een manier die bij jouw paard past, kan jemet deze video’s je leven lang vooruit!

Ben je bang voor je paard, heb je last van spanning, lig je er meer naast dan dat je erop zit of rij je meer buiten de bak dan in de bak? Dat maakt allemaal niet uit. Je gaat je kennis een enorme boost geven en je krijgt genoeg informatie en technieken om je zenuwen te bestrijden!

Het tempo waarin je de video’s bekijkt maakt niet uit. Je hebt je leven lang toegang (of zo lang als de BWR Academie bestaat) De webinars zijn elk kwartaal en daar ontvang je een uitnodiging voor. Je kunt dan ook zonder de video’s je eigen trainingsvragen stellen!

De webinars zullen voornamelijk op maandag of dinsdag avond plaatsvinden. Je krijgt op tijd een uitnodiging via je email!

Ja natuurlijk! Geef dan bij je bestelling aan dat je dit cadeau wilt geven. We stemmen dan even af of ik rechtstreeks contact opneem met de ontvanger of dat het via de besteller loopt!

Door de automatisering wordt het account op het gebruikte mail adres aangemaakt. Ik kan dat handmatig aanpassen om zo de juiste persoon toegang te verlenen!

Je schaft de toegang tot de BWR Database eenmalig aan. Er wordt niet opnieuw geld van je rekening afgeschreven! Opzeggen is dus niet nodig. Je hebt onbeperkt toegang!

Durf jij jezelf onder te dompelen in de online training BWR Bewust Paardrijden?

Ga jij komende jaren keihard aan de slag om een voorbeeld te worden voor anderen?

BWR-Academie-Podcast-luisteren

GA ERVOOR EN HAAL HET BESTE UIT JE PAARD EN UIT JEZELF!

Ja, ik ga er helemaal voor! Op naar een sportieve en blije toekomst met mijn paard!