Logo BWR Academie

Lees hier alles over lesdag bij HC Langeweg

BWR-Academie-lesdag-Langeweg

Hoe werkt het met de lesdag?

Malene maakt gebruikt van een CEECOACH instructie-set waardoor zij via een microfoon (zender) de les geeft en jij een ontvanger draagt met een oortje. Op deze manier kan je jezelf beter concentreren en heb je minder afleiding van de omgeving.

Persoonlijke lesopbouw

Tijdens deze lessen leer je om je paard te trainen op een manier die zowel voor paard als ruiter/amazone begrijpelijk en uitvoerbaar is. Vanzelfsprekend is dit voor geen enkele combinatie hetzelfde. Elke combinatie is uniek. De lesopbouw wordt daarom volledig afgestemd op het leervermogen van zowel paard als ruiter/amazone.

BWR-Academie-lesdag-Langeweg

Alle niveau’s
Malene geeft les van B tot en met Grand Prix niveau.

Alle type paarden
Het maakt Malene niet uit met welk ras, type of kleur paard je meedoet! Als het paard gezond is en jij jezelf graag wilt ontwikkelen dan ben je van harte welkom!

Toewerken naar wedstrijden

Afhankelijk van het trainingsniveau zal er via de lessen toegewerkt worden naar een plezierige voorbereiding op de wedstrijden. Deze training zal stap voor stap worden opgebouwd.

In de training ligt de nadruk op het gezonde en fijn gaande paard, wat reageert op lichte hulpen en zich ontspant onder de goed zittende en meebewegende ruiter/amazone. Wanneer dit in de training goed is, zal de combinatie op de wedstrijd ook beter kunnen leren presteren.

De ruiter/amazone kan zich dan gaan richten op het correct rijden van de proeven zonder zich druk te hoeven maken of het paard wel actief meewerkt.

Wil jij geen wedstrijden rijden maar jezelf ontwikkelen dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

GOED OM TE WETEN

  • Kosteloos afmelden kan tot 5 dagen van tevoren Het wordt op prijs gesteld als je zelf voor vervanging kunt zorgen! Bij afmelding binnen 5 dagen blijft het lesgeld verschuldigd. 
  • Let op! Wanneer je geen pensionklant bent van HC Langeweg betaal je ter plekke 5 euro (contant en gepast) voor het gebruik van de locatie!