Logo BWR Academie

Ga ik toch aan de slag als paardrij juf? (deel 3)

In mijn vorige blog schreef ik over mijn debuut in de Lichte Tour. Sindsdien ben ik weer heerlijk verder aan het trainen. Met meerdere paarden in de sport en een 36-urige werkweek en een aantal privélessen vraagt dat wel wat planning.

Nu ben ik sowieso al van het plannen. Als jong meisje deed ik niks liever dan lijstjes maken op de computer. Wat neem ik mee op wedstrijd, wat neem ik mee op vakantie, wat heb ik allemaal en vooral….. wat wil ik nog kopen. Die laatste lijst was veruit het langste.

Tegenwoordig heb ik nog wel lijstjes, maar dat is dan meer mijn agenda, mijn things-to-do-at-work-lijstje en mijn wedstrijdplanning. Die laatste probeer ik zo vroeg mogelijk al in te vullen zodat ik mijn overige activiteiten daaromheen kan plannen. Zo wist ik in januari al te vertellen waar ik in de komende wintermaanden op wedstrijd ga.

Meer lezen? Meld je dan aan bij de BWR Academie!

Delen:

Andere artikelen:

De correcte zit

Tijdens het rijden wil je een houding hebben die er goed uit ziet maar ook effectief is.  Een houding waarmee je in perfecte harmonie met

Lees meer »

Doelmatig trainen

Dressuur is voor veel mensen een vage sport. Is het wel een sport? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Er worden duizenden uren besteed aan

Lees meer »

De BWR Academie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *