Logo BWR Academie

BWR Instructiedagen

Een toevoeging aan je training!

WAT IS DE BWR INSTRUCTIEDAG?

Op de BWR Instructiedag is het mogelijk om een privéles te rijden van Grandprix Amazone, Mental Coach en instructrice Malene Nootenboom.

De les wordt gegeven in de fijne buitenbaan (20×60) van Hoeve Michels, de thuis locatie van BWR Online.

Tijdens de les ga je aan de slag met de basisbeginselen van de dressuursport en wordt er opgebouwd naar een trainingsdoel. Na afloop van de BWR  instructiedag ontvang je via de e-mail nog een aantal tips en trucs om jouw training mee verder te kunnen voortzetten.

WANNEER ZIJN DE BWR INSTRUCTIEDAGEN?

De BWR instructiedagen vinden in 2022 plaats op:

  • 19 maart 2022 (uitverkocht)
  • 28 mei 2022 (uitverkocht)
  • 23 juli 2022 (voorverkoop start 15 juni 2022)
  • 17 september 2022 (in samenwerking met Menke Steenbergen) en
  • 12 november 2022 (alleen bij goed weer)

GOED OM TE WETEN

De BWR Online Instructiedag is met name bedoeld voor de dressuurruiters onder ons. Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer in de klasse B gaat starten of dat je subtop rijdt. Wel is het van belang dat je goed gemotiveerd bent om de les te volgen!

Heb je last van spanning? Laat dit dan vooraf even weten. Het is eventueel mogelijk om, in overleg,  eerst even te longeren. Ook kan er wat meer tijd gereserveerd worden om je te helpen met opstijgen.

Wanneer je je inschrijft voor de BWR Instructiedag ga je er automatisch mee akkoord dat er foto en videomateriaal gebruikt kan worden voor commerciële of educatieve doeleinden! Wanneer je hier niet mee akkoord bent dan dien je dit uitdrukkelijk aan te geven tijdens je inschrijving!

Wanneer je jezelf via de winkel hebt aangemeld is je inschrijving definitief.

Wanneer je binnen 1 week afmeldt dan blijft het inschrijfgeld verschuldigd. Je kunt natuurlijk altijd iemand anders in jouw plaats sturen!

Malene Nootenboom met Lennox

Opgeven voor een BWR Instructiedag?