Boost je training

Een exclusief kijkje in de keuken bij andere ruiters die met plezier hun paard opleiden!

Je bent een ruiter of amazone die graag met zijn paard aan het werk is. Toch mis je soms wat inspiratie en ben je op zoek naar nieuwe of andere oefeningen! Je probeert graag iets nieuws uit met je paard maar wilt wel goed weten wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet!

In de dagelijkse korte trainingsvideo’s volg je verschillende ruiters op verschillende niveau’s die zichzelf en hun paard proberen te verbeteren. Dat gaat met ups and downs en is niet altijd zo eenvoudig als het eruit ziet.

Omgaan met tegenslagen, opstarten na blessures, een moeilijke oefening in stukjes knippen om het wel voor elkaar te krijgen en soms aan de slag met iets anders omdat je paard(of jij) er toch niet aan toe is. 

Welkom bij het online platform: Boost je training

Elk paard neemt een andere route naar Rome! Zorg dat je als ruiter bewust bent van de omleidingen die je onderweg tegenkomt!

Past dit bij jou?

bwr-academie-contact-opnemen-met-malene

Meld je dan aan voor BWR Boost je training!

Boost je training brengt je elke dag een nieuwe instructievideo waarin je meekijkt met een stukje training van de leerlingen van Malene. 

"Ik kijk graag naar de video's van Malene omdat zij duidelijk en op een heel vriendelijke manier (en soms met humor) uitlegt hoe je goed kunt leren paardrijden. Zij doet dat op een hele fijne manier, dichtbij paard en mens. Het maakt haar niet uit wat voor paard je hebt en dat spreekt mij enorm aan! Liefde en passie voeren de boventoon bij haar!"

bwr-academie-paarden-lennox

"Boost je training is een aanvulling op je dagelijkse training vol inspiratie en motivatie om mee aan de slag te gaan!"

Malene Nootenboom

Founder Bewust Wedstrijd Rijden en BWR Academie

Ik ben normaal niet zo'n filmpjes kijker, ik heb liever real live les! De filmpjes van Malene zijn echter heel duidelijk en vol met leuke oefeningen die ik met mijn merrie kan doen. Hierdoor kijk ik de filmpjes erg graag en blijf ik kijken! Ze zorgen in deze donkere natte dagen net voor dat extra stukje motivatie om na mijn werk nog even te gaan rijden.

Het online platform BWR Boost je Training is voor de ambitieuze en leergierige ruiter die all-in wil gaan voor persoonlijke ontwikkeling en progressie met je paard. Maar ook voor de ruiter die graag inspiratie op wil doen voor zijn eigen training!

Dit krijg je in het BWR BOOST JE TRAINING!

Normaal: € 197,95

Nu: € 97,95

Veelgestelde vragen

Misschien heb je vragen over het BWR  boost je proef traject? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact op!

Niet iedereen heeft de ambitie om wedstrijden te rijden! Geef een Boost aan je Training is met name gericht op de dagelijkse training van je paard. Op verschillende niveau’s en wedstrijdruiters en niet-wedstrijdruiters.

Je hoeft geen eigen paard te hebben om mee te doen aan de training. Je doet enorm veel inspiratie op door het bekijken van de dagelijkse video’s. 

Deze training is niet gericht op de wedstrijden maar voornamelijk op de training.

Als je een training wil volgen gericht op de wedstrijdruiter dan is Beter Presteren op Wedstrijd een aanrader!

Er is alleen de mogelijkheid tot het nemen van een jaarabonnement. Maand- en kwartaal abonnementen zijn niet mogelijk. Je betaalt 0,25 cent per video. Daarnaast heb je toegang tot de exclusieve webinars voor leden van BWR Boost je training!

De webinars zullen voornamelijk op maandag en dinsdag plaatsvinden. Tijd en datum wordt aangegeven in the Huddle!

Ja natuurlijk! Geef dan bij je bestelling aan dat je dit cadeau wilt geven. We stemmen dan even af of ik rechtstreeks contact opneem met de ontvanger of dat het via de besteller loopt!

Je abonnement wordt automatisch jaarlijks verlengd. Je ontvangt hier geen bericht van! Wil je je abonnement stopzetten, laat dit dan ruim van tevoren weten zodat de automatische incasso beëindigd wordt.

Is het bedrag toch afgeschreven? Stuur dan een mail naar info@bewustwedstrijdrijden.nl om het handmatig terug te storten!

Durf jij 100% voor deze stap te gaan?

En ga je een jaar tegemoet vol inspiratie en motivatie om je training een enorme boost te geven?

bwr-academie-challenges

GA DE UITDAGING AAN EN CLAIM JE PLEK!

Ja, ik ga er helemaal voor! Op naar een sportief en uitdagend jaar met mijn paard!