BWR Boost je Proef

Exclusieve Feedback op je training en je proeven voor ambitieuze en leergierige dressuurruiters en amazones!

Je bent gek op én met je paard, je hebt ambities en wilt op een fijne manier steeds iets verder komen met je paard…

Met een flinke dosis hard werken heb je al vele stappen kunnen zetten. Je beseft dat de prestaties van je training, niet van vandaag op morgen gerealiseerd zijn. Je wilt met jouw paard verantwoord en met plezier aan het werk blijven. Dit kost tijd, energie en doorzettingsvermogen. Maar alleen dat is niet genoeg!

De BWR Boost je Proef gaat jou helpen om je doel te bereiken! Om jouw doel te bereiken, is het belangrijk om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Gelijkgestemden, maar ook een ervaren trainer die jou stimuleert om het uiterste uit jezelf en je paard te halen. Hierbij moet het plezier van zowel paard als ruiter voorop staan!

Welkom bij BWR Boost je Proef!

Presteren met plezier maakt de samenwerking met je paard nog harmonieuzer!

Past dit bij jou?

BWR-Academie-individuele-lessen-2

Dan focussen we samen op jouw online doorbraak!

BWR Boost je Proef bestaat uit 2 mogelijkheden:

  1. Een intensief jaartraject, waarin je de diepte induikt om je training en prestaties op wedstrijd een boost te geven!
  2. Maandelijkse begeleiding via Online Video Feedback

"Ik heb de video’s samen met de eigenaresse bekeken. Hele herkenbare punten maar ook echt behoorlijk wat eye-openers. Wij gaan lekker aan de slag en sturen binnenkort vast een nieuwe video in!"

bwr-academie-paarden-lennox

"BWR Boost je Proef is het enige online traject waarbij ik je van A tot Z bij de hand meeneem in alle facetten van presteren met plezier"

Malene Nootenboom

Founder Bewust Wedstrijd Rijden en BWR Academie

"Wauw! Wat snel bekeken en beoordeeld! Super fijn deze tips! Ik kan en ga hier zeker mee aan de slag! Op naar de volgende!"

Mogelijkheden BWR Boost je Proef

Het BWR Boost je Proef traject is voor de ambitieuze en leergierige ruiter die all-in wil gaan voor persoonlijke ontwikkeling en progressie met je paard. Voor de paardenlover die beseft dat je in een jaar tijd een enorme impact kunt maken.

Dit krijg je in het BWR BOOST JE PROEF jaartraject!

Normaal: € 2350,00

Nu: € 1750,00 (of maandelijkse termijnen 12 X € 155,00)

Dit krijg je in het BWR BOOST JE PROEF maandtraject!

Normaal: € 325,00

Nu: € 250,00

Durf jij 100% voor deze stap te gaan?

Een intensief jaar of een intensieve maand aan de slag?

Dan nodig ik jou graag uit voor een kort matchgesprek. Niet alleen om te kijken of het BWR Boost je Proef traject echts iets voor jou is maar ook of we op elkaar golflengte zitten!

Weet jij al zeker dat je een match hebt met Malene? Dan kan je gelijk je aanmelding versturen!

Ik weet al dat we matchen! Ik meld me gelijk aan!

Veelgestelde vragen

Misschien heb je vragen over het BWR  boost je proef traject? Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact op!

In de intake stellen we doelen. Die kunnen ook op de training gericht zijn. Niet iedereen heeft de ambitie om wedstrijden te rijden! Geef een Boost aan je Training maken we er dan van!

Tijdens het intensieve maand of jaartraject ligt het meer voor de hand om een eigen of verzorgpaard te hebben waar je meerdere keren per week mee kunt trainen. Op die manier heb je ook beter je tijdlijn in de hand en kan je eenvoudiger filmpjes maken om in te sturen!

Het traject wordt in de intake op jouw wensen en jouw paard afgestemd. Ben je bang voor je paard, heb je last van spanning, lig je er meer naast dan dat je erop zit of rij je meer buiten de bak dan in de bak? Dat maakt allemaal niet uit. Bij het vaststellen van je doelen geven we daar de draai aan die nodig is om het werkbaar te maken!

Dat is niet mogelijk via het jaartraject. Je kunt er wel voor kiezen om meerdere maanden achter elkaar het maandtraject te volgen. Doe je dit minimaal 8 maanden dan mag je ook op de jaarlijkse borrel komen!

Voor het jaartraject kan je ook per maand betalen! Je betaalt dan wel iets meer dan wanneer je het bedrag in één keer betaald!

Wanneer je meer met doelen wilt werken dan kunnen we dat tijdens de les doen of een aparte afspraak maken. Wil je graag meedoen aan de webinars? Vraag dan ook naar de mogelijkheden!

De webinars worden één keer per maand op maandag avond gehouden. De calls zullen voornamelijk op maandag en dinsdag plaatsvinden. Tijd altijd in overleg!

Natuurlijk is dat mogelijk! Check hieronder de BWR Boost je Proef Video Feedback. 

Dit krijg je in de BWR Boost je Proef Video Feedback

Normaal: € 35,00

Nu: € 25,00

GA DE UITDAGING AAN EN CLAIM JE PLEK!

Ja, ik ga er helemaal voor! Op naar een sportief en uitdagend jaar met mijn paard!